Jansen Laro Parts logo
gespecialiseerd in Land Rover® & Range Rover®
Hannibal
Jansen Official Supplier Hannibal Safari Equipement

Hannibal Safari Equipment, een van de grootste, toonaangevende fabrikanten ter wereld op het gebied van safari en expeditie uitrustingen, is een samenwerking aangegaan met  Jansen  LARO  Parts.

Een goede match: beiden met jarenlange ervaring, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel; een samenwerking kon gewoon niet uitblijven!

Jansen Land Rover Hannibal daktent en luifel LOZ1

Hannibal Safari Equipment vervaardigd al meer dan 10 jaar, in de fabriek in Kaapstad - Zuid Afrika, 4x4 accessoires voor ieder automerk.
Doeltreffend, sterk en duurzaam zijn de speerpunten die de producten van Hannibal Safari Equipment zo bijzonder maken, getest onder de zwaarste Afrikaanse condities, die U de zekerheid geven dat uw Hannibal product zal blijven presteren onder de zwaarste omstandigheden.

In ons assortiment voeren we Hannibal Daktenten, Luifels en Roofracks, overige producten op aanvraag.

De nieuwste Hannibal Luifel is de Spyder.

Jansen Hannibal 'Spyder'
Jansen  Hannibal 'Spyder'

Op dit moment leverbaar in een lengte:  2,0 meter op het breedste punt. Hij is aan de linker achterzijde van het roofrack gemonteerd en wordt opgeborgen in een zip zak.
Klik hier:  Luifels  voor meer informatie. 

     T:  + 31 (0)13 511 50 80   -    E: info@jansenlaroparts.nl  -    twitter-bird-dark-bgs 100x100     -     Facebook CAW5RGI3 100x101

Jansen Laro Parts Webwinkel Nieuwe Onderdelen
Jansen Laro Parts Webwinkel Gebruikte Onderdelen

Land Rover ® & Range Rover ®  are registered trademarks of Jaguar Land Rover Limited.