Jansen Laro Parts logo
gespecialiseerd in Land Rover® & Range Rover®

In onze verbouwde werkplaats zijn het onderhoud, het opsporen van storingen, het uitlezen, de APK, reparaties en restauraties in goede handen. Onze volledig gespecialiseerde monteurs houden met kwaliteitsonderdelen  en originele software  uw auto in optimale conditie.

De Chef Werkplaats en zijn team proberen samen met u te zoeken naar de beste en goedkoopste oplossing om uw voertuig in deze optimale conditie te brengen en te  houden. Voor het wisselen van olie en oliefilter hanteren wij bijvoorbeeld een vaste prijs.

Naast het ‘gewone onderhoud’ zijn onze monteurs ook meesters in het prepareren van uw voertuig voor extreme omstandigheden, of het speciaal conserveren van uw voertuig zodat deze de ‘tand des tijds’ goed doorstaat!

Voor meer informatie of met specifieke vragen kunt u contact opnemen met onze Chef Werkplaats via: 013 511 50 80 of werkplaats@jansenlaroparts.nl 

Jansen Werkplaats
Jansen Werkplaats
Jansen Werkplaats
Jansen Werkplaats

     T:  + 31 (0)13 511 50 80   -    E: info@jansenlaroparts.nl  -    twitter-bird-dark-bgs 100x100     -     Facebook CAW5RGI3 100x101

Jansen Laro Parts Webwinkel Nieuwe Onderdelen
Jansen Laro Parts Webwinkel Gebruikte Onderdelen

Land Rover ® & Range Rover ®  are registered trademarks of Jaguar Land Rover Limited.