Jansen Laro Parts logo
gespecialiseerd in Land Rover® & Range Rover®
Jansen Laro Parts X-Eng Arm 3

X-Eng levert naast losse trailing arms ook complete sets met veren, welke in de originele veren worden geplaatst. Hierdoor worden bij extreme wieluitslag de veren in positie gehouden en komen ze ook weer zonder problemen terug op hun plaats.

Jansen Laro Parts X-Eng Arm 5

X-brake

Jansen Laro Parts X-Eng Brake 2
Jansen Laro Parts X-Eng Brake
Jansen Laro Parts X-Eng Arm 2

X-brake, de schijfriem die de transmissierem kan vervangen. Neemt minder ruimte in beslag en werkt vele malen beter dan de originele handrem.

Deze X-brake is niet alleen te verkrijgen voor de  Series I, II en III maar ook voor de Range Rover, Discovery 1 en 2 en alle Defenders.

X-fan

Adapter voor electrische fans. De adapter is geschikt voor koelslangen met een diameter van 38mm, in de praktijk past ook de 35mm koelslang over de uiteinden van de adaptor. 

De thermostatische schakelaar kan 1 of 2 fans inschakelen. Schakelt fan 1 in bij 88 graden Celsius en uit bij 83 graden Celsius, dan schakelt Fan 2 in bij 92 graden Celsius en uit bij 87 graden Celsius.

De adapter accepteert 22mm draad. De sensor kan 17 Amp. schakelen, wat voldoende is voor de meest voorkomende fans.

Jansen Laro Parts X-Eng Fan

X-Eng  Adjustable Ball Joint

Jansen Laro Parts X-Eng Adjustable Ball Joint

De A-frame kogel, een vaak vergeten onderdeel bij het verhogen van de auto.

Deze A-frame kogel geeft meer bewegingsuitslag; 22 graden in elke richting. Verder is de kogel verstelbaar. Dus bij speling kan deze strakker gezet worden. Een goedkopere oplossing dan compleet vervangen.

     T:  + 31 (0)13 511 50 80   -    E: info@jansenlaroparts.nl  -    twitter-bird-dark-bgs 100x100     -     Facebook CAW5RGI3 100x101

Jansen Laro Parts Webwinkel Nieuwe Onderdelen
Jansen Laro Parts Webwinkel Gebruikte Onderdelen

Land Rover ® & Range Rover ®  are registered trademarks of Jaguar Land Rover Limited.