Mudstuff

Mudstuff levert interieur delen en exterieur delen voor uw auto. De accessoires zijn van zeer hoge kwaliteit en erg practisch in gebruik. Hieronder ziet u een paar onderdelen die we verkopen. Maar we kunnen alles van Mudstuff leveren.

Mudstuff blind spot mirror

Wie Defender rijdt weet het probleem van de blinde hoek. Voor uw veiligheid en die van medeweggebruikers zijn heeft Mudstuff deze blind spot mirrors, voor links en rechts. Deze spiegels zjin bij Jansen Laro Parts vast verlaagd in prijs en te koop voor € 55,- incl. BTW.

Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Mudstuff Tunnel Tray

Deze Tunnel Tray zorgt ervoor dat allerlei kleine losse spulletjes toch op een plek binnen handbereik liggen. Pennen, klein geld, um mobiel, blikjes of flesjes, er is overal ruimte voor. De Mudstuff Tunnel Tray is ontworpen om te passen op de vernellingsbaktunnel van Defenders met een LT77 of een R380 versnellingsbak.

Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Mudstuff MudPod

De Mudstuff Mudpod is de oplossing om extra schakelaars, klokjes, meters en dergelijke te kunnen plaatsen.

Ideaal voor iedereen die gewoon extra meters wel handig vind, maar vooral ook voor expeditie en wedstrijdvoertuigen welke volgens de voorschriften extra apparatuur makkelijk moeten kunnen bedienen. De MudPod is eenvoudig te installeren. De meegeleverde bevestiging is voorzien van twee lipjes die gemakkelijk in de opening te plaatsen zijn waar de asbak ingeklemd zit.

De MudPod is tevens leverbaar in een Mini Mudpod uitvoering. De bevestiging van deze Mini Mudpod is hetzelfde als voor de bredere versie.

Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Mud Center Console
De Mud Center Console voor de Defender biedt de mogelijkheid om extra schakelaars en klokjes in uw Defender te plaatsen zonder het originele dashboard te hoeven verbouwen. De Mud Defender Console wordt kaal geleverd zodat u zelf kunt bepalen hoe u deze wilt inrichten.
Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf
Land Rover mudstuf