Jansen Laro Parts logo zwart

RMC Lubricants

RMC Lubricants is de Nederlandse onafhankelijke fabrikant c.q. producent van automotive producten, die met haar volledige gamma de internationale markt bedient. Ontstaan uit jarenlange kennis en kunde vanuit ondernemende specialisten. Alle producten komen voort uit de wens van de professionele gebruikers waar kwaliteit en innovatie een constante factor zijn voor het leveren van state-of-the-art prestaties.

Door het gebruik van de superieure RMC brandstof- en olieadditieven wordt de motor en het brandstofsysteem van binnenuit gereinigd.
Bij RMC Lubricants staat efficiëntie en schone mobiliteit voorop. Onze premium producten werken zowel preventief als probleemoplossend. Hebben een optimale beschermende werking, die verbrandingsmotoren en draaiende onderdelen in topconditie houden. Reinigen alle essentiële onderdelen. Zorgen voor betere prestaties, een lager brandstofverbruik en verminderen schadelijke emissie uitstoot.

RMC levert: additieven voor benzine- en dieselmotoren, additieven voor olie toevoegingen, car-care producten voor interieur en exterieur, airco
producten, werkplaats producten zoals sprays en vetten en een compleet gamma aan premium oliën voor motor, versnellingsbak en remmen.

Daarmee worden uiteenlopende segmenten bediend en toegepast binnen de autosport, automotive, motorfietsen, land- en tuinbouw, trucks en bussen, marine en intern Transport. RMC producten hebben een optimale beschermende werking, reinigen alle essentiële onderdelen, zorgen voor betere prestaties, een lager brandstofverbruik en verminderen schadelijke emissie uitstoot.

Land Rover RMC lubricant additief