Wie zijn wij?

Mark Jansen
Mark Jansen

Mark is oprichter en directeur van Jansen Laro Parts. In 1994 als hobby begonnen met het restaureren van zijn eerste Range Rover. Vervolgens het bouwen van zijn eerste Camel-Trophy look-a-like. In een paar jaar tijd groeide de hobby uit tot een bedrijf dat in 1997 werd geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Er werd begonnen in de schuur van het ouderlijk huis, maar in 2000 werd de keuze gemaakt om groter te groeien naar een bedrijfspand. Sinds 2013 zit het bedrijf in de Groenstraat 31B te Udenhout.

Naast de vele uren die Mark in het bedrijf maakt, is hij nog steeds hobbymatig bezig met het restaureren van auto’s. De Land Rovers blijven zijn passie. Er zijn al veel mooie reizen gemaakt met de Land Rover. Samen met het gezin of met een groep vrienden off-road rijden.

Angelique Jansen

Sinds de oprichting van het bedrijf, houdt Angelique zich bezig met de boekhouding van het bedrijf. Heeft u administratieve vragen dan krijgt u haar aan de telefoon.

Daarnaast doet ze ook de marketing.  Heeft u vragen of opmerkingen over deze website dan moet u ook bij haar zijn.

 

Angelique Jansen
Patrick Verhulst
Patrick Verhulst

Patrick Verhulst is chef werkplaats en manager parts. Zijn specialisme ligt bij de nieuwe onderdelen en het vinden van speciale onderdelen.

Patrick is ook hobbymatig actief met de Land Rovers, met name de Camel-Trophy is zijn passie.

Pasquelino van Rijn

Pasquelino, ook wel gewoon Pasco, is gespecialiseerd in 2e hands onderdelen. Maar ook van de nieuwe onderdelen weet hij alle ins and outs.

Daarnaast is Pasquelino de schade-expert. Heeft u helaas schade gereden aan uw auto, dan maakt hij aan de hand van foto’s, een offerte voor de reparatie. Daarbij probeert hij zoveel mogelijk 2e-hands onderdelen te offreren.

Pasquelino van Rijn
Jasper aan het bellen
Jasper Jansen

Bij Jasper zit de handelsgeest echt in zijn genen. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de webshop en divisie Portugal. Ook is hij verantwoordelijk voor het klaarmaken van zendingen.

Bram Jansen

Als zoon van Mark, hing Bram al vanaf zijn 4e boven een motorkap. Al in zijn jonge tienerjaren is hij begonnen met het poetsen en opruimen bij Jansen Laro Parts. Na het voltooien van zijn opleiding tot technisch specialist, is hij als 1e monteur bij Jansen Laro Parts aan de slag gegaan. Bram voert de APK-keuringen uit. Zijn specialiteit is het ‘ruigere’ werk aan de Land Rover, zoals het vervangen van versnellingsbakken of motoren. Daarnaast is Bram ook ervaren in uitlezen, elektronica en aanmeten van speciale accessoires.

Bram onder brug
Menno vastzetten
Menno Slagter

Menno was het allereerste personeelslid van Jansen Laro Parts in 2000. Na een paar jaar er tussen uit te zijn geweest, is hij al weer enkele jaren bij ons werkzaam. Menno heeft een zeer grote kennis over Land Rovers. Naast het uitlezen en opzoeken van storingen, is het afstellen van motoren een echte specialiteit van hem.

Bjorn Molthof

Bjorn is als zaterdag hulp bij Jansen Laro Parts begonnen. Na enkele jaren heeft hij besloten om een monteursopleiding te gaan volgen. Nu leert hij onder toeziend oog van Bram de ins and outs van de Land Rover.

Jansen Laro Parts demontage
Paul Debets

Paul is verantwoordelijk van de demontage van de auto’s. Daarbij is het zeer belangrijk dat de gedemonteerde onderdelen goed gecontroleerd zijn op functionaliteit. Vervolgens worden de onderdelen goed opgeborgen in het zeer uitgebreide magazijn.

 

Maikel Rovers

Maikel verzorgt de acquisitie bij Jansen Laro Parts. Daarnaast helpt hij ook mee met de bijzondere reparatie projecten. Het ‘knutselen’ aan een project is echt zijn specialiteit. Hij houdt zich bezig met het restaureren van een Land Rover Series 1 tot het ombouwen van een Land Rover 110 naar een camper.

Jansen Laro Parts werkplaats
Jansen Laro Parts administratie
Annika Jansen

Annika is als 12-jarige al begonnen met schoonmaakwerkzaamheden. Tegenwoordig helpt ze mee op de administratie en werkt aan de marketing van Jansen Laro Parts.

Jansen Laro Parts Spike
Spike en Loekie

Het beveiligingsteam.

Jansen Laro Parts Loekie